Motor-VS,s.r.o.

Srdečne Vás vítame!
Sme radi, že ste nás navštívili.

Fulda uvádza na trh nové nákladné pneumatiky

Bratislava 19. júla 2016 – Značka Fulda uvádza na trh nové nákladné pneumatiky na hnanú a riadiacu nápravu, ktoré prinášajú dlhší kilometrový prebeh ako predchádzajúce generácie. Nový rad pneumatík Fulda s vynikajúcim pomerom cena/kvalita zahŕňa pneumatiky Ecocontrol 2+ na riadiacu nápravu a Ecoforce 2+ na hnanú nápravu. Súbežne s uvedením novej generácie nákladných pneumatík Fulda na trh sa portfólio značky rozširuje i o ďalší nový rozmer.
Nové nákladné pneumatiky Fulda predstavujú ideálnu voľbu pre dopravcov, ktorí hľadajú všestranné riešenie pre najrôznejšie úlohy súčasnej dopravy, a to na atraktívnej cenovej úrovni. Ich výhody zahŕňajú napríklad širší sortiment rozmerov, až o 10 % vyšší kilometrový prebeh1, lepšie hodnoty štítkov v niektorých rozmeroch a zimné označenie M+S a symbolom hory s trojitým vrcholom a snehovou vločkou (3-Peak-Mountain-Snowflake; 3PMSF) či už na pneumatikách na riadenú, tak i na hnanú nápravu. Všetky pneumatiky sú vybavené najnovším dezénom a modernou konštrukciou bočníc rodiny nákladných pneumatík Fulda.
Nová pneumatika Ecocontrol 2+ na riadenú nápravu zahŕňa sedem rozmerov, ktoré pokrývajú najčastejšie účely nasadenia, vrátane nového rozmeru 385/55R22.5. Všetky pneumatiky Ecocontrol 2+ spĺňajú prísne požiadavky na označenie symbolom 3PMSF a vhodnosti pre zimnú prevádzku M+S, takže spĺňajú najprísnejšie požiadavky na zimnú prevádzku v Európe.
Rad pneumatík Ecoforce 2+ na hnanú nápravu zahŕňa päť obľúbených rozmerov. Tak isto všetky pneumatiky tohto radu spĺňajú prísne požiadavky podľa 3PMSF a M+S.
Nové prvky dezénu a konštrukcie nových pneumatík Ecocontrol 2+ na riadenú nápravu zahŕňajú optimalizovaný profil behúňa, novú geometriu priečnych drážok, dodatočné rebro vo verziách 385/55R22.5 a 385/65R22.5 a oproti predchádzajúcej verzii ďalej vylepšenú behúňovú zmes. Zvolený profil behúňa zabezpečuje rovnomerné opotrebovanie a dobrý kilometrový prebeh. Vysoká výkonnosť na mokrej vozovke, možnosť celoročného nasadenia a nízka vonkajšia hlučnosť – to všetko sú výhody špeciálnej geometrie priečnych drážok nových pneumatík. Šieste rebro na širších pneumatikách zabezpečuje rovnomernejšie rozloženie tlaku pri styku s vozovkou, čo je kľúčové na rovnomerné opotrebovávanie a priľnavosť na snehu. Výsledkom nového zloženia zmesi behúňa je predĺženie kilometrového prebehu až o 10 %1 v porovnaní s predchádzajúcou generáciou a vyššia odolnosť proti praskaniu dezénových drážok.
Pneumatiky Ecoforce 2+ na hnanú nápravu ťaží aj zo špeciálneho profilu behúňa, ktorý prispieva k rovnomernému opotrebovávaniu a k dlhšiemu kilometrovému prebehu. Ďalej sa vyznačujú veľkým objemom použitej zmesi medzi výstupkami behúňa a čiastočne otvorenými rebrami v jeho ramene a tromi stredovými rebrami blokového typu. Tieto inovácie zlepšujú kilometrový prebeh a trakciu počas celého obdobia životnosti pneumatiky, zabezpečujú dobrú ovládateľnosť a stabilitu, celoročnú prevádzkyschopnosť a až o 10 %1 dlhší kilometrový prebeh ako v predchádzajúcej generácii a zvyšujú pevnosť pneumatiky.
Rad cestných nákladných pneumatík Fulda
Pneumatiky Ecocontrol 2+ na riadenú nápravu a Ecoforce 2+ na hnanú nápravu s označením zimných pneumatík 3PMSF a M+S dopĺňajú najnovší rad nákladných pneumatík značky, ktorá teraz zahŕňa pneumatiky Fulda Ecocontrol 2+ na riadenú nápravu, Fulda Ecoforce 2+ na hnanú nápravu a nové návesové pneumatiky Ecotonn 2.
Nové nákladné pneumatiky Fulda budú uvádzané na trh postupne až do konca septembra v týchto rozmeroch:
Fulda Ecocontrol 2+ na riadenú nápravu: 315/80R22.5, 295/80R22.5, 315/70R22.5 385/55R22.5 (nový rozmer), 315/60R22.5, 295/60R22.5 a 385/65R22.5.
Fulda Ecoforce 2+ na hnanú nápravu: 315/80R22.5, 295/80R22.5, 315/60R22.5, 315/70R22.5 a 295/60R22.5.

O značke Fulda

Fulda je nemecká, v roku 1900 založená značka pneumatík, ktorá vyrába kvalitné a bezpečné výrobky s dlhodobou výkonnosťou a vynikajúcim pomerom cena/výkon. Fulda je jednou z popredných značiek v Nemecku a ponúka rad spoľahlivých výrobkov špičkovej kvality pre osobné a ľahké úžitkové vozidlá, nákladné vozidlá a pre poľnohospodársku techniku. Výrobky značky Fulda sú skonštruované tak, aby ponúkli bezpečnú jazdu i v najnáročnejších podmienkach. Vďaka priebežnému programu výskumu a vývoja pneumatiky Fulda využívajú najnovšie technológie a materiály.

Dôkazom vysokej kvalitatívnej úrovne výrobkov Fulda sú pravidelne vychádzajúce odporúčania na základe výsledkov nezávislých testov.

Ďalšie informácie o značke Fulda na www.fulda.com