Motor-VS,s.r.o.

Srdečne Vás vítame!
Sme radi, že ste nás navštívili.

Dunlopsa stal oficiálnym partnerom AMGDrivingAcademy

Značky Mercedes AMG a Dunlop spolupracovali už vminulosti a vspoločných motoristických aktivitách dosiahli mnohé úspechy. Od roku 2011 je Dunlop oficiálnym partnerom oddelenia AMG customers ports a obe značky vyvinuli množstvo nových pneumatík pre originálnu výbavu rôznych modelov divízie AMG.

​Zákazníci AMG si vďaka tomuto partnerstvu môžu vyskúšať vakadémii AMG Driving Academy vysokú výkonnosť pneumatík Dunlop priamo na pretekárskych okruhoch. Vroku 2014 Dunlop na 35 akciách AMG Driving Academy zabezpeči lprofesionálne služby avybavenie, vrátane pretekárskych pneumatík, skúsených technikov a servisného personálu. Zákazníci AMG Driving Academy môžu viesť Mercedes A 45 AMG, CLA 45 AMG, SLS AMG GT FINAL EDITION a SLS AMG GT3 –rad vozidiel AMG na vysoko výkonných pneumatikáchDunlop.

Originálna výbava na mnohých modeloch Mercedes AMG ​

​Súčasťou prebiehajúcej spolupráce medzi značkami Dunlop a Mercedes AMG bolo vnedávnej minulosti aj schválenie pneumatík na niekoľko modelov AMG. Mercedes-BenzC 63 AMG Coupé Black Series sa v roku 2012 dodával s pretekárskym balíčkom obsahujúcim pneumatiky Dunlop Sport Maxx Race. V roku 2013 nasledovala pneumatika Sport Maxx RT na A 45 AMG a CLA 45 AMG. V oboch prípadoch sa pneumatiky vybrali vďaka svojmu optimalizovanému brzdnému výkonu a presnému ovládaniu. Aj model SLS AMG GT FINAL EDITION sa na prianie zákazníkov dodáva s pneumatikami DunlopSport Maxx Race.

Pneumatiky Dunlopsú schválenéajnaďalšiemodely, ako sú napríklad ML 63 AMG alebo SL 65 AMG. Všetky pneumatiky Dunlopsúšpeciálne vyvinuté pre MercedesAMG a súoznačenépísmenami„MO" na bočnici.​

​Dunlop

Dunlop je jedným z popredných svetových výrobcov výkonných a vysoko výkonných pneumatík s impozantnou históriou plnou úspechov v motoristickom športe. Značné skúsenosti z pretekov vedú značku Dunlop k zavádzaniu inovatívnych technológií aj do pneumatík určených pre bežnú prevádzku. So zameraním na potešenie z jazdy, pneumatiky Dunlop všetkým motoristom ponúkajú najnovšie technológie, vrátane technológie RunOnFlat, použitej v pneumatikách, ktorými sú vybavené vozidlá ovenčené cenami, ako sú Mini, BMW 1, BMW 3, BMW 5/6, BMW X5/X6 a ďalšie.
Mnoho popredných svetových výrobcov, ako sú Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz, VW and Porsche majú pneumatiky ako súčasť štandardnej výbavy.

Viac informácií nájdete na stránkach www.dunlop.sk